レイバン サングラス 人気

carl wittrock
Carl Wittrock

Carl Wittrock werd in 1966 te Goor (Overijssel) geboren. Zijn muzikale carrière begon hij op de muziekschool van Goor waar hij viool en klarinet studeerde. Hij vervolgde de opleiding aan het conservatorium in Enschede waar hij afstudeerde in de vakken Schoolmuziek (1990), orkestdirektie DM (1991) en Orkestdirektie UM (1993). Na deze opleiding volgde hij diverse nationale- en internationale dirigentencursussen. Sinds 1984 dirigeert hij diverse orkesten en daarnaast is hij muziekdocent aan de Scholengemeenschap Twickel te Hengelo. De eerste composities dateren van 1985 en zijn vooral jeugdorkestwerkjes voor zijn eigen orkesten.
Het eerste ‘serieuze’ werk Antarctica uit 1989 werd enthousiast ontvangen. Vanaf dat moment zijn er vele composities ontstaan, van concertwerken voor de hogere divisies tot educatief materiaal voor jeugdorkest.

Wittrock over zichzelf: “Bij elke compositie zoek ik weer naar iets wat de musici en de luisteraar kan boeien. Inspiratie vind ik belangrijker dan vernieuwend willen zijn.

コーチ 財布 新作 2013